Vi hjälper dig med

Projektledning

Inom projektledning är det viktigt att den som tar åt sig arbetet är insatt i vad denne gör. Vi har flerårig erfarenhet i branschen och vi ser alltid till att du som kund är trygg med det arbete vi gör. Kommunikationen mellan företaget och dig som kund är högt prioriterad. Med rätt kompetens från början kan vi också minimera risken att framtida olägenheter uppstår.

Vad innebär projektledning?

När vi tar hand om en projektledning innefattar vårt arbete att hela bygget ska följa den plan vi noga kommit fram till. Under hela arbetets gång, och utan att det tar extra tid ska kontroller utföras så att du som kund kan vara säker på att allt sker enligt branschpraxis. När vi sätter upp planen till dig tar vi alltid hänsyn till alla situationer som potentiellt sätt skulle kunna uppstå och genom det kan vi också skapa precis rätt plan för just dig.

När du anlitar oss för projektledning är risken också minimal att fel i bygget eller konstruktionen uppstår. Vi kontrollerar allt redan från byggets start. Genom att alltid vara ett steg före blir bygget mer kostnadseffektivt för dig.

Nöjda kunder inom projektledning

Att vara professionella men samtidigt kundvänliga är ledord för oss. Alla kunder är välkomna att kontakta oss för hjälp med projektledning och ingen ska känna sig förbisedd oavsett arbetets storlek. Alla våra medarbetare brinner för att göra ett gott arbete, och vi ser självklart till att all service är av högsta kvalitet.

Vi utför projektledning inom bygg i hela Jönköpings län men vårt kontaktnät är större än så. Tack vare det kan vi alltid se till att vi har personal med rätt kompetens oavsett vilka överraskningar arbetet bjuder på. För dig som kund innebär det här en stor trygghet eftersom bygget alltid blir klart inom given tid och projektet följer den plan som arbetats fram.

Vad kostar projektledning?

Vi på Hans Friberg Byggkonsult AB ser alltid till att hålla en kommunikation med dig som kund när det kommer till pris för projektledning. Priserna kan variera en del, men du får alltid en offert av oss. På så vis vet du alltid vad du i slutändan kommer att betala, och vad du betalar för.

När vi är ansvariga för all projektledning för ett bygge, oavsett storlek, är uppgiften att allt ska vara klart ett visst datum och därför räknar vi ut priset efter det antal arbetstimmar vi lägger ner på projektet fram till det bestämda slutdatumet.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy. Läs intregritetspolicyn här.